Take a Break - VRetreat in Z+ Gezondheidscentrum
IMG_3899

Take a Break - VRetreat in Z+ Gezondheidscentrum

Met trots kondigen we de recente installatie aan van Take a Break - VRetreat in het Z+ Gezondheidscentrum, Zwijndrecht. Bij Z+ Center zetten ze zich in voor een heldere missie: mensen niet alleen gezond maken, maar ze ook gezond houden. Dit nieuwe centrum is een toonbeeld van multidisciplinaire expertise, waar een team van specialisten - van dokters en tabakologen tot voedingsdeskundigen en smaakexperts - klaarstaat om u te ondersteunen.

Een unieke benadering van welzijn

Björn Simons en Joris de Roover van het Z+ Center geloven in de helende kracht van de natuur, verrijkt met mindfulness, meditatie, en ademhalingsoefeningen. Take a Break - VRetreat is een laagdrempelige, innovatieve, oplossing die deze dingen combineert.

Wat Take a Break - VRetreat onderscheidt, is de innovatieve integratie van bewegingsactivatie, waarbij ontspanning hand in hand gaat met inspanning. De Energizer-module is nu al een favoriet onder zowel jongeren als ouderen, en stimuleert actieve betrokkenheid en lichamelijke activiteit.

Voor medewerkers en cliënten

Z+ Center zet Take a Break - VRetreat in voor zowel de medewerkers als de patiënten/cliënten.
Ze geloven dat het welzijn van hun personeel direct bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg die ze leveren. Tegelijkertijd biedt Take a Break - VRetreat hun cliënten een unieke kans om in een ondersteunende omgeving aan hun gezondheid te werken.

Z+ Center is het eerste gezondheidscentrum in België met Take a Break - VRetreat.

Hun ambitie stopt hier niet. Ze zijn achter de schermen bezig met het verkennen van nieuwe en creatieve manieren om Take a Break - VRetreat te integreren in verschillende aspecten van gezondheidszorg en welzijn.

Dankjewel Björn en Joris voor het vertrouwen in Take a Break.

Onze producten

 458,68 excl. btw
Meer informatie
 334,70 excl. btw
Meer informatie
 177,69 excl. btw
Meer informatie
 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie
 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie