"Inspireren, verbinden, en actie ondernemen, dat is wie wij zijn."

Wij kijken er naar uit om u te ont-moeten!

Bedrijven

“Het cijfer van werknemers die op de rand van een burn-out staan, en zich elke dag kunnen ziek melden, is met 61,4% gestegen sinds de coronacrisis.” (Bron: Securex)

Dan hebben we het nog niet eens over de werknemers die al afwezig zijn door een burn-out, en over de werknemers die een verhoogde kans hebben om een burn-out te ontwikkelen. De diagnose burn-out is slecht nieuws voor de medewerker, maar ook voor u en het bedrijf. Bij de huidige krappe arbeidsmarkt is elke uitval één teveel. De gevolgen van burn-out voor uw onderneming zijn hoge gezondheids- en vervangingskosten, verminderde prestaties, veranderende attitudes.

Lees meer ...

€ 1465, zoveel kostte het (kortdurend) ziekteverzuim in België gemiddeld in 2022 per voltijdse werknemer die minstens 1 dag afwezig was door ziekte.
Dat bedrag omvat alleen de loonkosten van de niet-gepresteerde tijd. Het gaat dus niet over de omvangrijke indirecte kosten zoals productiviteits- en kwaliteitsverlies, vervanging van de zieke werknemer, stijgende werkdruk en mogelijk motivatieverlies bij collega’s. Een uitdaging die ook in top 5 van Belgische bedrijven staat. (Bron: SD Worx)
Bij Take a Break bieden wij oplossingen om uw ziekteverzuimbeleid naar een hoger niveau te tillen!
U geniet al van een basispakket Take a Break® – VRetreat van 12 maanden voor € 999! (Dit kost dus minder dan 1 zieke werknemer per dag, just saying….).
Die investering zal zich snel terug verdienen als u weet dat onderzoek 40% stressreductie aangeeft.
Onze bijkomende diensten zoals Teambuilding met impact, Teamcoaching met de 6V’s-tool en bedrijfstrainingen zijn investeringen met een resultaat.
Besparen van loonkosten, besparen van vervangingskosten, minder productiviteitsverlies, minder administratieve kosten,…
Dat wilt u toch ook?
Voor meer informatie of een kennismaking, wil ik graag afspreken om te kijken of er een match is.
Stuur een e-mail naar contact@itakeabreak.com of vul het contactformulier in.

Zorgsector

Als zorgsector staat u dagelijks klaar voor anderen, maar wie zorgt er voor u?

Neem een welverdiende adempauze en ontdek hoe Take a Break u kan helpen. Wij bieden een scala aan mogelijkheden om zowel patiënten als medewerkers te ondersteunen in de zorgsector.

Take a Break – VRetreat is een innovatieve virtual reality applicatie die mindfulness naar een hoger niveau tilt. Met behulp van VR-technologie zult u een volledig nieuwe ervaring beleven. Stap in een rustgevende en ontspannende virtuele omgeving, waar u mindfulness oefeningen kunt doen en helemaal tot uzelf kunt komen. Of het nu gaat om het verminderen van stress, het bevorderen van concentratie of simpelweg het vergroten van uw gevoel van welzijn, VRetreat biedt het allemaal. Het is een waardevol instrument dat zowel patiënten als medewerkers kan helpen zich beter te voelen en stress te verminderen.
Voor slechts € 999 geniet u 12 maanden van het basispakket Take a Break – VRetreat.
(Als u weet dat een zieke medewerker € 1462/dag kost… Just saying…)

Bij Take a Break begrijpen we dat teamwork en leiderschap essentieel zijn in de zorgsector. Onze ervaren coaches begeleiden teams en leiders in het ontwikkelen van effectieve communicatie, samenwerking en leiderschapsvaardigheden. Door middel van op maat gemaakte programma’s kunnen we de specifieke behoeften van uw organisatie aanpakken. Samen werken we aan het creëren van sterke en veerkrachtige teams die optimaal kunnen presteren.

Stress is een veelvoorkomend probleem binnen de zorgsector. Daarom bieden wij trainingen aan die zich richten op stressmanagement en zelfbewustzijn. Onze experts zullen u voorzien van praktische tools en technieken om stress te verminderen en innerlijke balans te bereiken. Het nemen van een break is cruciaal om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal. Met onze trainingen zullen uw medewerkers leren hoe ze beter kunnen omgaan met stress en hun veerkracht kunnen vergroten.

Het Take a Break-Through Jaarprogramma is speciaal ontworpen om sterke en ontspannen teams te creëren in de zorgsector. Dit jaarprogramma omvat een combinatie van coaching, training, teambuilding, Take a Break – VRetreat, Take a Break app en ondersteuning op maat. Gedurende een heel jaar zullen uw teamleden werken aan het versterken van hun persoonlijke en professionele vaardigheden en veerkracht. Samen zorgen we voor een gezonde en positieve werkomgeving.

Kortom, Take a Break biedt een uitgebreid scala aan diensten om de zorgsector te ondersteunen. Of het nu gaat om het vergroten van mindfulness met behulp van virtual reality, het ontwikkelen van sterke teams en leiderschap, het leren omgaan met stress, of het investeren in een jaarprogramma voor duurzame resultaten – Take a Break is er voor u. Neem vandaag nog de tijd om van uzelf te zorgen en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Thuis

Heb je last van stress- en burnoutklachten en ben je op zoek naar manieren om meer rust en ontspanning toe te laten in je leven? 

Dan is onze Virtual Reality Mindfulnessapplicatie, Take a Break – VRetreat, precies wat je nodig hebt.
Met Take a Break – VRetreat kun je in slechts 10 minuten per dag genieten van een stressreductie van wel 40%. Stap in een virtuele wereld waarin je even helemaal kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en tot rust kunt komen.

Lees meer ...

Het beste van alles is dat je de applicatie gewoon thuis kunt gebruiken. Voor slechts €100 (incl. BTW) per maand, inclusief VR-bril, heb je toegang tot de helende krachten van Mindfulness, Natuur en Healing Frequencies (muziek).
Transformeer je woonkamer tot een oase van sereniteit en laat je stress en zorgen achter je.
Maar we begrijpen dat niet iedereen dezelfde behoeften en budgetten heeft.
Daarom bieden we ook een goedkoper alternatief aan: de Take a break ontspanningsapp.
Voor slechts €2,30 per maand (€ 28 voor een jaarabonnement) kun je genieten van meditaties, mindfulnessoefeningen, yoga nidra sessies, ontspannende muziek en nog veel meer!
Deze app is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar meer rust en ontspanning, maar die geen gebruik willen maken van de Virtual Reality-ervaring.
Wat je keuze ook is, Take a Break staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans.
Heb je behoefte aan meer diepgang en/of coaching?
Op www.berkmanskelly.be kan je mijn aanbod voor individuele sessies, retreats en coaching bekijken.

Ontsnap aan de stress en gun jezelf de ontspanning die je verdient. Probeer onze mindfulnessapplicaties vandaag nog en ontdek hoe ze je leven kunnen transformeren.

” Wacht niet langer, neem vandaag nog een “break” en geef jezelf de rust die je verdient!”

Evenementen

Take a Break – VRetreat op uw evenement: dé plek waar ontspanning en plezier centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een moment van rust en reflectie, of gewoon wilt genieten van een leuke Energizer, Take a Break – VRetreat heeft het allemaal.

Deze Virtual Reality beleving geeft je het gevoel van echt even “ergens anders” te zijn. Met trots kunnen we zeggen dat we al op verschillende netwerkevents, beurzen en de Love Tomorrow Conference hebben gestaan.
Onze aanwezigheid op deze prestigieuze evenementen heeft ons de ervaring en expertise gegeven om de perfecte ontspannings- en FUNfactor-beleving te creëren.

Lees meer ...

Bij Take a Break – VRetreat begrijpen we dat evenementen vaak hectisch en stressvol kunnen zijn. Daarom geloven we dat het essentieel is om deelnemers een plek te bieden waar ze kunnen ontsnappen aan de drukte en tijd kunnen nemen om op te laden. Onze Take a Break – VRetreat biedt een oase van rust en kalmte, weg van de drukte van het evenement.
Maar dat is niet alles, want bij ons draait het niet alleen om ontspanning, maar ook om plezier. 

We geloven dat het belangrijk is om tijdens evenementen ook te kunnen genieten en los te laten. Daarom heeft Take a Break – VRetreat speciaal een energieke break in Virtual Reality ontworpen om de FUNfactor op te voeren.
Wil je nog een stapje verder gaan? Dan bied ons team ook toffe LIVE Energizer- & Warming Up sessies aan.

Wat maakt Take a Break – VRetreat zo uniek?

Take a Break – VRetreat wordt enthousiast ervaren door allerlei doelgroepen en uiteenlopende events. Of het nu gaat om een zakelijk netwerkevent of een festival, Take a Break – VRetreat sluit aan bij de wensen en behoeften van de bezoekers.
Onze gepassioneerde en professionele begeleiders staan altijd klaar om deelnemers te helpen en te begeleiden doorheen de Virtual Reality applicatie.
Als je op zoek bent naar een toffe ontspannings- en FUNfactor op jouw evenement, dan is Take a Break – VRetreat de perfecte keuze.
Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement kunnen transformeren in een memorabele ervaring waar deelnemers van zullen genieten en naar uitkijken.

Stuur een e-mail naar contact@itakeabreak.com of vul het contactformulier in om een meeting in te plannen.

Brochures

Algemeen
Voor bedrijven
Zorgsector
Algemeen
Voor bedrijven
Zorgsector