Bezoekje aan Noorderhart – Mariaziekenhuis Pelt
MARIAZIEKENHUIS PELT

23-03-2023

Vandaag ben ik Take a Break® - VRetreat gaan voorstellen bij Noorderhart (Mariaziekenhuis & MS Revalidatiecentrum Pelt).
Deze innovatieve VR-applicatie geeft niet enkel stressreductie voor het zorgpersoneel, maar kan ook ingezet worden voor de verbetering van de (levens)kwaliteit van patiënten (MS, chronisch zieken, palliatieven, nierdialyse,...) aangezien het ook angsten en pijn verminderd.
Zelfs voor een vrouw in arbeid (bevalling) kan het de nodige afleiding geven.

Door de korte "breaks" (5 - 10 - 15 minuten) in de (levensechte) natuur en de keuze voor ontspannende achtergrondmuziek, achtergrondgeluiden en/of een meditatie/mindfulnessoefening/ademhalingsoefening creër je afleiding en onmiddellijke ontspanning in het lichaam.

De Energizer is een korte opzwepende en energieke beweeg-ervaring die helpend is bij een middagdipje, maar kan ook een toffe en uitdagende manier zijn voor revaliderende patiënten om terug meer in beweging te komen.

Er zijn talloze mogelijkheden in de zorgsector.
To be continued...

Heb je interesse?
Zie jij eventueel mogelijkheden binnen jouw ziekenhuis, woonzorgcentrum, revalidatiecentrum, kinesistpraktijk, tandartspraktijk,... ?
Stuur een e-mail naar contact@itakeabreak.com en ik kom graag op bezoek om Take a Break® - VRetreat voor te stellen en jou te laten beleven.

Hartelijke groeten,
Kelly

Onze producten

 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie
 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie