Welzijns Workshop bij Algemeen Stedelijk Ziekenhuis Aalst.
IMG_4028

Op 17 november 2023 had ik het genoegen een demonstratie te verzorgen over Take a Break - VRetreat voor twee leden van het HR-team van A.S.Z. in Aalst. Deze demonstratie leidde tot een uitnodiging om deel te nemen aan de Jobhappening "Connect2Work" op 23 november met een workshop gericht op welzijn.

Tijdens dit evenement, dat meer dan 70 deelnemers trok en diverse activiteiten zoals foodtrucks, cocktailbars, rondleidingen en workshops bood, verzorgde Take a Break een rustgevende "break". Een oase die uitgerust was met comfortabele stoelen en strandstoelen, waar bezoekers konden genieten van een virtuele reality-beleving voor een ontspannende pauze.

Voor degenen die een energieboost nodig hadden, was er de Energizer-ervaring. Anderen, op zoek naar een moment van rust, konden zich onderdompelen in serene virtuele omgevingen zoals bergtoppen, bossen of stranden, en genieten van een persoonlijk retreat van vijf minuten.

De reacties waren positief, variërend van enthousiasme en verwondering tot emotionele ontroering. Veel bezoekers uitten hun waardering voor deze unieke ervaring.

Als facilitator van deze sessie was het een waar genoegen om bij te dragen aan het welzijn van de deelnemers in de gastvrije en warme omgeving van het ziekenhuis.

Ik kijk uit naar toekomstige samenwerkingen.

Onze producten

 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie
 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie