Terugblik op de Inspire Health & Care Beurs 2024
1710848395768

Van 19 tot 21 maart hebben de gangen van Flanders Expo gezoemd van opwinding en innovatie tijdens de Inspire Health & Care beurs.
Ik kijk terug op dagen van waardevolle ontmoetingen, waar onze diensten, vooral de VRetreat en de Take a Break app, opnieuw overstelpt werden met enthousiaste reacties.

Het belang van welzijn op het werk werd nogmaals benadrukt, als een essentiële pijler in de preventie van ziekte en burn-out. Deze erkenning versterkt onze vastberadenheid om bij te dragen aan een gezondere en meer gebalanceerde werkplek.

Een hoogtepunt van de dag was de kans om te pitchen op het hoofdpodium, dankzij de steun van In4care en hun indrukwekkende Health Arena. De mogelijkheid om ons verhaal te delen met een breed publiek was een voorrecht, en we zijn dankbaar voor de talloze mensen die na onze pitch de moeite namen om ons marktonderzoek in te vullen. Hun feedback zal ons helpen onze diensten nog verder te verbeteren en af te stemmen op de behoeften van onze doelgroepen.

De derde en laatste dag van de beurs bracht evenveel vreugde en inspiratie. Oprechte gesprekken, waardevolle ontmoetingen en hartverwarmende reacties kenmerkten deze dag. Het was bijzonder bemoedigend om te zien dat verschillende bezoekers speciaal naar onze stand kwamen na geraakt te zijn door de pitch. Het versterkt ons geloof in de kracht van inspiratie en bewustwording als drijvende krachten voor positieve verandering.

We kijken uit naar wat de toekomst brengt en zijn vastbesloten om onze missie verder te zetten.
It's okay to Take a Break. :-)

http://www.itakeabreak.com

Geschreven door Kelly Berkmans. 
02/04/2024 - 10u55

Onze producten

 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie
 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie