Take a Break - VRetreat in Z+ Gezondheidscentrum
IMG_3899

Take a Break - VRetreat in Z+ Gezondheidscentrum

Met trots kondigen we de recente installatie aan van Take a Break - VRetreat in het Z+ Gezondheidscentrum, Zwijndrecht. Bij Z+ Center zetten ze zich in voor een heldere missie: mensen niet alleen gezond maken, maar ze ook gezond houden. Dit nieuwe centrum is een toonbeeld van multidisciplinaire expertise, waar een team van specialisten - van dokters en tabakologen tot voedingsdeskundigen en smaakexperts - klaarstaat om u te ondersteunen.

Een unieke benadering van welzijn

Björn Simons en Joris de Roover van het Z+ Center geloven in de helende kracht van de natuur, verrijkt met mindfulness, meditatie, en ademhalingsoefeningen. Take a Break - VRetreat is een laagdrempelige, innovatieve, oplossing die deze dingen combineert.

Wat Take a Break - VRetreat onderscheidt, is de innovatieve integratie van bewegingsactivatie, waarbij ontspanning hand in hand gaat met inspanning. De Energizer-module is nu al een favoriet onder zowel jongeren als ouderen, en stimuleert actieve betrokkenheid en lichamelijke activiteit.

Voor medewerkers en cliënten

Z+ Center zet Take a Break - VRetreat in voor zowel de medewerkers als de patiënten/cliënten.
Ze geloven dat het welzijn van hun personeel direct bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg die ze leveren. Tegelijkertijd biedt Take a Break - VRetreat hun cliënten een unieke kans om in een ondersteunende omgeving aan hun gezondheid te werken.

Z+ Center is het eerste gezondheidscentrum in België met Take a Break - VRetreat.

Hun ambitie stopt hier niet. Ze zijn achter de schermen bezig met het verkennen van nieuwe en creatieve manieren om Take a Break - VRetreat te integreren in verschillende aspecten van gezondheidszorg en welzijn.

Dankjewel Björn en Joris voor het vertrouwen in Take a Break.

Onze producten

 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie
 15,00 excl. btw
 5,00 excl. btw
Meer informatie